«Твори добро» ne îndeamnă Shura!!!

17 iunie 2021

Nonconformistul Shura umple sălile și sparge tiparele! Pe 26 iunie vine să o facă și la Cricova! Monarhul stilului Eurodance, vine să vă trezească nostalgia anilor 90 cu un SuperDisco. Descoperiți-l prin hiturile «Ты не верь слезам» și «Твори добро»!

 

#BisConcert și Combinatul de Vinuri „CRICOVA” S.A. prezintă:

Sparkling Party – „Super Disco of the 90s

INVITAT SPECIAL – SHURA!

Un spectacol de lumini, voce inconfundabilă, vin spumant nelimitat și o cină rafinată de la Restaurantul „Regatul Vinului”!

 

PREȚURI:

VIP – 1500 lei

Gold— 990 lei

Silver— 790 lei

#Vip – include programul de concert, 4 feluri de bucate de la restaurantul „Regatul Vinului” și vin spumant CRICOVA (în cantități nelimitate). Locație: rândurile din față, lângă scenă. Masa este concepută pentru 6-8 persoane.

#Gold – include programul de concert, 3 feluri de bucate servite de restaurantul ,, Regatul vinului ’’ și vin spumant CRICOVA (nelimitat) Locație: mesele de pe rândul 4. Masa este concepută pentru 4-8 persoane.

#Silver – include programul de concert și vin spumant CRICOVA (nelimitat) Locație: mesele de cocktail.

Nu ratați evenimentul fără precedent- Sparkling Party în stilul anilor ’90 Disco!!! Vă așteptăm sâmbătă, 26 iunie la 19:00 la Cricova (terasa de la intrarea în beciurile Cricova).

Bonus: La cumpărarea unui bilet la eveniment, beneficiați de o reducere de 80% la o excursie în celebrele beciuri Cricova.  Reducerea este valabilă în ziua evenimentului. Ora turului la 17:00 sau 18:00. Rezervarea pentru excursii se face în prealabil la numărul de telefon- 069077734!

# Biletele pentru concert pot fi achiziționate la numărul indicat mai jos!

☎ 069 81 51 51 online: Mticket.md