100% CASHBACK!

15 mart., 2021

Începînd cu 15 martie și pînă pe 15 aprilie inclusiv, toți oaspeții care vizitează Cramele Cricova primesc cashback 100%!

Achită în perioada sus menționată excursia și primești cashback 100% sub forma unui voucher pe care îl poți utiliza, în aceeași zi, pentru cumpăraturi în incinta magazinului specializat CRICOVA.

➡️Nu rata ocazia să vizitezi Cramele Cricova și să îți suplinești rezervele de vin!

☎️Pentru detalii și rezervări telefonați 022 427777 sau 069077734.

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI “CASHBACK”

Perioada 15 martie – 15 aprilie 2021

Prezentul Regulament este aprobat de către Organizator în vederea organizării campaniei oferind în acest fel participanţilor posibilitatea de a câştiga cash back în condiţiile prevăzute de regulamentul descries mai jos.

1.Noţiuni
Organizator – compania CBT CRICOVA-VIN SA
Campanie – această campanie  este organizată cu scop publicitar. Această campanie  este organizată pentru toți clienții CRICOVA. Campania nu prevede nici o taxă de participare şi se desfăşoară în perioada 15 martie – 15 aprilie 2021, în conformitate cu prezentul regulament.
Participant – persoană fizică, client CRICOVA.

 1. Termenii generali și descrierea concursului  

  2.1.Pentru participarea la campanie participantul trebuie să fie major, vîrsta minimă 18 ani.,

2.2 Pentru participarea la campanile Participanţii trebuie să procure/achite o excursie în beciurile CRICOVA și primește cashback 100% sub forma unui voucher care poate fi utilizat pentru achiziționarea vinurilor din magazinul specializat CRICOVA din orașul Cricova, strada Chișinăului 124.
2.3. Voucherul se oferă în suma costului excursiei cu excepția pachetului Social. Degustările și masa nu sunt incluse în campanile.
2.4. Voucherul poate fi utilizat imediat sau în decurs de cîteva ore  în magazinul specializat CRICOVA situat în beciurile CRICOVA, orașul Cricova, strada Chișinăului 124.
2.5. Voucherul este valabil doar în ziua în care a fost achitată excursia și nu poate fi transferat pentru o altă zi.

2.6 Voucherul se utilizează doar pentru a achiziționa vinurile CRICOVA din magazinul specializat CRICOVA din orașul Cricova, strada Chișinăului124, nu se oferă valoarea lui în bani.

 1. Perioada desfăşurării Campaniei

  3.1 Campania se desfăşoară în perioada 15 martie – 15 aprilie 2021.

 2. Alte condiţii valabile pentru Participanţi

  4.1. Achiziția de vin în baza voucherului trebuie să fie agală sau mai mare decît valoarea voucherului.

  4.2. În cazul în care valoarea este mai mare diferența se achită cash sau cu cardul la casă.

  4.3. În cazul în care valoarea cumpărăturii este mai mică decît valoarea voucherului diferența nu poate fi restituită.

 3. Exprimarea acordului pentru participare în cadrul campaniei şi acceptarea condiţiilor de participare

  5.1. Participarea în cadrul acestei campanii semnifică acceptarea prezentului Regulament şi acordarea Organizatorului a dreptului de procesare a datelor necesare în cadrul campaniei.

  5.2. Participarea clientului în cadrul acestei campanii, prezumă în mod tacit, informarea acestuia despre toate regulile de desfăşurare a campanieii, anunţate în mod public de către Organizator.