Aniversare 60 ani- Iurie Bobuţac

12 mai, 2021

Sunt nume despre care, suntem datori să vorbim. Nume cu greutate, moralitate și demnitate. Astăzi vorbim despre Iurie Bobuțac, care își sărbătorește onorabila vârstă de 60 de ani. Până aici, însă, i-a reușit multe iar experiența trăită și investită în modernizarea vinăriei “Cricova” este una memorabilă.

A intrat în familia CRICOVA încă din anul 1998.  Ceva mai târziu, în 2004 a fost instituit în funcția de director general al companiei fiice CBT “Cricova-vin”SA. În această perioadă, s-a impus drept unul dintre fondatorii distribuției şi logisticii moderne în domeniul vinicol. Între timp, a reușit să pună bazele complexului turistic din subteranele “Cricova”.

Datorită agilității sale compania fiică CBT “Cricova-vin”SA s-a dezvoltat în tempou fulminant. Lider în speță și loial fiind, a servit drept exemplu pentru angajați, reușind să-i consolideze.

De 25 de ani Iurie Bobuțac, este unul din principalii promotori al brandului “Cricova” în Moldova dar și peste hotarele ei. În prezent desfășoară activităţi de promovare a vinurilor marca “Cricova”, pentru a le face și mai cunoscute în țara vecină, România.

Stimate Iurie Bobuţac, La mulţi ani!

Să vă puneți scopuri și să atingeți noi perspective.

Să aveți parte de recunoștință, admirație și colaborări valoroase.

Cu recunoștință, echipa “Cricova”!