REGULAMENT CAMPANIE ,,Vino să sărbătorim hramul oraşului Cricova împreună!”

11 mai, 2021

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI “Vino în beciuri de hramul oraşului natal”

Perioada 21 – 23 mai 2021

 

Prezentul Regulament este aprobat de către Organizator în vederea organizării campaniei oferind în acest fel participanţilor posibilitatea de a beneficia de excursie gratuită în condiţiile prevăzute de regulamentul descries mai jos.

1.Noţiuni
Organizator – compania CBT CRICOVA-VIN SA
Campanie – această campanie  este organizată cu scop publicitar. Această campanie este organizată pentru toți clienții CRICOVA. Campania nu prevede nici o taxă de participare şi se desfăşoară în perioada 21-23 mai 2021, în conformitate cu prezentul regulament.
Participant – persoană fizică, client CRICOVA.

2. Termenii generali și descrierea concursului  

2.1.Pentru participarea la campanie participantul trebuie să fie major, vîrsta minimă 18 ani.

2.2 Pentru participarea la campanile Participanţii trebuie să dețină și să prezinte la recepție în ziua deservirii viza de reședință în orășelul CRICOVA.

2.3. În cadrul acestei campanii se oferă gratuit doar excursia, ce include vizitarea secției de maturare a vinurilor de calitate, secția de producere a vinului spumant, muzeul, Colecția Națională de vinuri și complexul de degustare. Excursia nu include degustări de vinuri sau bucate, acestea pot fi achiziționate contra cost.

2.4. Pentru a beneficia de excursie gratuită în perioada 21 – 23 este nevoie neapărat de rezervare prealabilă, în caz contrar organizatorul este în drept să refuze deservirea oaspeților care nu au o rezervare dar se prezintă la recepție cu viză de reședință în perioada 21 – 23 mai 2021.

2.5. Pot beneficia de această campanie grupuri de pînă la 20 de persoane prezentînd la recepție o singură viză de reședință,  a unei singure persoane.

2.6 Campania este valabilă doar în perioada 21 – 23 mai și nu poate fi extinsă. Persoanele care deși au efectuat o rezervare dar din varii motive nu au ajuns la beciuri în acestă perioadă nu pot beneficia ulterior de această campanie.

2.7 Campania este activă, în perioada sus indicată, DOAR ÎN LIMITA POSIBILITĂȚILOR DE DESERVIRE A PRESTATORULUI. În cazul în care toate grupele au fost completate și nu mai sunt locuri disponibile, prestatorul este în drept să refuze deservirea,

3. Perioada desfăşurării Campaniei

3.1 Campania se desfăşoară în perioada 21- 23 mai 2021, cu începere de la 10:00 pînă la 18:00.

4. Alte condiţii valabile pentru Participanţi

4.1. Pentru a beneficia de excurise grupul trebuie să fie prezent la recepție cu 15 minute înainte de începutul excursiei, în caz de întirziere organizatorul își rezervă dreptul de a anula excursia.

4.2. Fiecare persoană trebuie să fie îmbrăcată adecvat pentru a suporta condițiile climaterice din beciuri(12 – 14 grade Celsius), organizatorul nu asigură cu accesorii suplimentare ca: pături sau geci.

4.3. Comportamentul inadecvat față de angajații Cricova rezervă dreptul companiei de a refuza deservirea grupului respectiv.

5. Exprimarea acordului pentru participare în cadrul campaniei şi acceptarea condiţiilor de participare

5.1. Participarea în cadrul acestei campanii semnifică acceptarea prezentului Regulament şi acordarea Organizatorului a dreptului de procesare a datelor necesare în cadrul campaniei.

5.2. Participarea clientului în cadrul acestei campanii, prezumă în mod tacit, informarea acestuia despre toate regulile de desfăşurare a campaniei, anunţate în mod public de către Organizator.

Aprobat

Director General

Alexeev A.